A Papuli étterem immár 40 éve ékesíti Zenta város vendéglátó iparát. A ma már nagy tradícióval rendelkező családi vállalkozás annó egy kicsiny teremből állt, de követve a változó világot, a növekvő és igényes vendégsereg kívánalmait, manapság már egy 100 férőhellyel rendelkező, elegáns és egyben nagyon barátságos étterembe léphetünk be, ahol varázslatos módon, mindenki otthon érzi magát! A nyári hónapokban pedig hűsítő menedéket ad a buja zöld növényzettel övezett kerthelyiség.

A vendégek finom étkek gazdag kínálatából választhatnak, amelyek közül néhány még nagyanyáink receptje szerint készül. Az étterem mind a mai napig nagy hangsúlyt fektet az igazi, házias ízek megőrzésére. A Papuli étteremben készült halászlének messzeföldön nincs párja! Kóstolja meg Ön is! Az étlap finomságaiból fontos megemlíteni a változatos halkínálatot, a lávaköves rostélyon készült ízletes sülteket, az egzotikus fűszerezésű ételeket, természetesen gazdag bor- és italválasztékkal kísérve.

A sokéves tradícióhoz a kiváló muzsikaszó is hozzájárul, még napjainkban is. Hétvégenként élő zeneszó csendülő dallamára szórakozhatnak a vendégek. A Papuli étterem munkájának minden résztvevője arra törekszik, hogy a vendégek igazán jól és otthonosan érezzék magukat. Ebben a kivételes étteremben teljes odaadással dolgoznak minden vendég elégedettségéért!

Hosszú idő tapasztalata magáért beszél, és Önhöz szól!