Ukoliko tražite odgovarajuće mesto za porodična veselja, za proslavu rođendana, bankete ili želite da podelite poslovne uspehe sa vašim poslovnim partnerima, onda je Restoran Papuli najbolji izbor za Vas

Prijatna atmosfera, kuhinja sa dugom tradicijom i specijalitetima, kao i profesionalno iskustvo osoblja vam daju garanciju da budete zadovoljni našim uslugama.

Organizujemo:

  • Rođendanske proslave - rođendan je najlepša slava. Provedite sa nama jedan prijatan ručak ili večeru, sa vašom porodicom ili prijateljima. Nudimo kompletan meni, ukoliko želite sa prijatnom živom muzikom.
  • Krštenja - rođenje deteta je najlepša proslava. Posle intimnog krštenja prija pričati o bebi sa vama bliskima. Naš restoran sa domaćom atmosferom i raznolikom ponudom doprineće da ova prilika bude posebna.
  • Venčanja - nezaboravni događaj našeg života. Da li će biti prisutni samo najbliži ili i cela rodbina, da li će biti samo ručak ili svatovi, vi birate. Naše je da to organizujemo na najbolji mogući način i stojimo vam na raspolaganju.
  • Bankete,mature - kad ponovo sretnete svoje školske drugare posle više godina to je posebna prilika. Ova prilika zaslužuje dobru organizaciju. U našem restoranu možete birati između više menija da bi proslava bila što lepša i uspešnija.
  • Poslovni ručkovi - rad i poslovni uspesi su neophodni deo života. Birajte prema vašim zahtevima ili očekivanjima vaših poslovnih partnera. Nudimo vam raznovrsnu hranu, kvalitetna vina. Naše iskustvo i usluge restorana doprineće vašim uspesima

Želimo Vam prijatan provod u restoranu Papuli!