Amennyiben Ön a megfelelő helyet keresi, hogy megszervezze születésnapját, egy találkozót a régi barátokkal és osztálytársakkal, vagy szeretné megosztani üzleti sikereit partnereivel, akkor a Papuli étterem a legjobb választás az Ön számára.

Az étterem kellemes hangulata, a dolgozók szakértelme és a 40 éves tradícióval rendelkező konyha és finomságai adnak garanciát az Ön elégedettségére.

Szervezünk többek között:

  • születésnapokat – A születésnap az év egyik legszebb napja. Töltsön el egy kellemes ebédet, vacsorát barátaival, családjával. Ajánlunk komplett ebédet/vacsorát, akár hangulatos zeneszó mellett.
  • osztálytalálkozókat – Különleges esemény amikor régen látott osztálytársainkkal, iskolatársainkkal tálálkozunk. Ez az alkalom megérdemli a jó szervezést! Éttermünkben többféle lehetőség közül választhat, hogy a találkozó valóban színvonalas és emlékezetes legyen!
  • lakodalmakat – Életünk csodás és feledhetetlen eseménye! Legyenek jelen csupán a jó barátok, vagy a kedves rokonság! Legyen ebéddel egybekötött lakodalom vagy délutani parti! Éttermünk a rendelkezésére áll!
  • keresztelőt – A gyermek érkezése a legnagyobb öröm! A meghitt keresztelő után jólesik elcsevegni a Piciről a szívéhez közel állókkal. Éttermünk otthonos hangulatával és különböző kínálatával járul hozzá az ünnep szépségéhez.
  • üzleti találkozókat – A munka és a siker szükséges az életben. Üzleti partnere kívánalmai szerint válogasson gazdag étel-, ital- és bor kínálatunkból. Éttermünkben professzionális kiszolgálással, kiváló éttermi szolgáltatással járulunk hozzá az Ön sikeréhez!

Kellemes szórakozást kívánunk Önnek a Papuli étteremben!